SMART IN THE DARK® I BUTIK NU

Den här veckan händer det mycket. Åhléns öppnar sin nya avdelning Sport & Balans på Drottninggatan i Stockholm. En avdelning för bara tjejer med fokus på Yoga, Sport och välmående. Vi är glada att få vara med i en nysatsning och kunna erbjuda Smart in the dark® för kvinnan i rörelse i vår huvudstad. Vi ser framemot en spännande höst tillsammans med Åhléns!

För att visa att hälsa och välmående är viktigt hela livet samt att det är aldrig för sent att börja träna har Åhléns valt att använda Barbro 71 år som tävlar i löpning 100 meter som ansiktet utåt. Barbro tränar friidrott och säger att det är aldrig för sent att börja. Vilken förebild! Kunde inte låta bli att ta en selfie med Barbro. #Heja Barbro

I denna veckan levererar vi även ut reflexerna till Nilson Shoes och Jerns runt om i landet. Göteborg var först ut med att få in varorna i sortimentet. Inför helgen kommer reflexerna att finnas på utvalda butiker hos Nilson Shoes och Jerns från Luleå i norr till Malmö i söder. Skobutiker som Nilson och Jerns som till 99% säljer skor och skorvård väljer att satsa på produkten Smart in the dark®, det känns som det blir en spännande höst!

Hösten är här och mörkret kommer smygandes. Var rädda om er i mörkret. Att bära reflex kan göra en värdefull skillnad!