facebook_pixel
FRI FRAKT FÖR DIG SOM HANDLAR ÖVER 500 SEK
   Hem / Nyheter / Hösten är på ingående!

   Hösten är på ingående!

   Ni har säkert märkt hur de mörka kvällarna kommer krypande tidigare och tidigare. Nu i början av september går solen ned 20.05 i Malmö och i Jukkasjärvi 20.15. I slutet av september är det redan mörkt i Malmö 18.45 och i Jukkasjärvi 18:05. Än så länge har vi ljusa morgonar men om ca 1 månad så går solen först upp runt 7 snåret i vårt land.

   Hösten är tiden då vi behöver bli bättre på att synas ute i mörkret igen. Vi fortsätter med att få människor att vilja bära reflex. Det gör vi genom att designa och tillverka produkter där reflexen blir som ett fint och lysande inslag. Dessutom med hög kvalitet och säkerhetstänk. Att få människor att vara rädda om sig själva och sina nära är det vi drivs av.

   Det var också på hösten som iden om Smart in the dark föddes. När den fina höstjackan var inköpt så saknade vår grundare Ann-Sofie en fin och stilig reflex att bära till jackan. Det Ann-Sofie upptäckte var att majoriteten av vuxna bar svart och helt utan reflex. Det kan vara en ren livsfara att vistas ute i trafiken utan att synas.

   Med Smart in the dark kan du både klä dig säkert och fint. Vi människor lägger enormt med pengar och tid på att göra oss fina men när vi går ut så ser ingen oss. Det vill vi ändra på!

   Vi kommer att synas i flera sammanhang och fortsätta att öka kännedomen om Smart in the dark. I detta inlägg kan du även se en kort film där vi lyfter olika sammanhang där vi varit med och medverkat 2015/2016.

   Färglada nyheter i webbshoppen!

   Säsong 2016 börjar vi med färgglada nyheter! Mössor i färg! Röda och vita mössor i bomullsjersey med reflex finns tillgängliga från och med denna veckan. Tvättbara och CE-märkta. Ni ser tjejerna på bilden i röd och vit mössa! Mössan gör dem synliga 360 grader.

   Vi ser fram emot hösten!

   ANMÄL DIG NU!

   Var först med att ta del av nya produkter, artiklar mm.

   Tack!

   [alg_get_left_to_free_shipping content="%amount_left_for_free_shipping% kvar till fri frakt"]